Boka utbildning

Ordinarie pris 1990kr/person

JUST NU! Kampanjpris: 1500kr /person

Betalning

Privatpersoner betalar med kort, Swish eller med delbetalning från Klarna. Medan företag får faktura.

All betalning sker på plats.

Klarna Pink

 

Bokningsregler

Eftersom bokningen är bindande så måste eventuell avbokning av truckutbildningen göras minst 5 dagar före kursstart. Om du uteblir från kursen, debiteras du hela beloppet. En ombokad tid kan ej avbokas.

Boka för Privatperson

Boka för Grupper/Företag

Tryggt och säkert

Att ta truckkort hos SAM Truck är tryggt och säkert.

Säkerheten är för oss på Sam Truckutbildningar viktigt. Vi har som mål att alla truckförare som tagit truckkort hos oss ska känna sig trygga med sin körförmåga samt alltid ha ett säkerhetstänk i alla moment. Alla våra kurser följer truckläroplanen TLP10 som är gemensamt framtaget av marknadens parter. Alla våra instruktörer är certifierade och väldigt kompetenta med många års erfarenhet av branschen.

 

8 600x400 1

Två dagars kurs

Första dagen (praktiskt)

Kursen pågår under 2 dagar där första dagen innehåller praktiska moment där truckkörningen står i fokus med övningar och uppkörning. För att klara uppkörningen måste man uppvisa goda kunskaper att hantera trucken samt visa att man förstår säkerhetaspekten. För att få delta på de praktiska delarna den här dagen krävs det att man har skyddsskor på sig. Har du inte några skor så finns det att låna av oss på plats.

Andra dagen (teori)

Andra dagen så är det teori som gäller och det utförs digitalt hemifrån. Även här är det övningar och ett teoriprov som måste klaras av innan du blir godkänd och kan få ditt efterlängtade truckkort.

samtruck